Coboter

Coboter

ICE Cobotics Cobi 18

Cobi 18

Brakt til deg av bransjeledere i gulvvask, den autonome gulvvaskemaskinen Cobi 18 hjelper deg med å gjøre en synlig forskjell i renhet. 

Kompakt design 
Cobi 18s kompakte design gjør den ideell for gulvskuring i lokaler som butikker, supermarkeder, skoler, treningsanlegg, kontorbygg og en rekke andre små rom innenfor store anlegg. Lær Cobi 18 en rute, én gang, og sett den deretter i arbeid med et tastetrykk.

Smart kartlegging 
Avansert kunstig intelligens (AI) integrerer data fra en kombinasjon av forskjellige sensorer for å lage punktskykart som representerer arbeidsmiljøet som et varmekart. Dette muliggjør sikker navigering av vaskerutene. Smart kartlegging med Fill-in modus gjør det mulig å bare gi coboten ytre grense for vaskeområde og så fyller Cobi 18 inn resten av ruten på egenhånd. 

Økt renhet 
Unngå å spre skittent moppevann på gulvene. Cobi 18 tilfører en konstant flyt av ren vaskemiddel løsning og etterlater tørre rene gulv. 

Sikkerhet 
En kombinasjon av flere sensorer oppdager gjenstander og mennesker i cobotens kjørefelt. Cobi 18 kan navigere i smale korridorer og komplekse arbeidsmiljøer, inkludert speilvegger og gjennom sterkt sollys. 

  • Unikt ICE i-Synergy-system for intelligent og datadrevet rengjøring 
  • Litium-ion batteriteknologi for bedre ytelse 
  • Fullserviceabonnement inkluderer vedlikehold og deler 
  • Brukervennlig kontrollsystem med berøringspanel 
  • Ingen verktøy nødvendig for å skifte nalblader 

ICE i-Synergy – verdens første smarte, digitale informasjonsdelingsnettverk for bransjeledende kommersielle rengjøringsmaskiner. 

IOT tilkobling til i-Synergy gir umiddelbar ekstern tilgang til ICE-enheter i flåten din, som gir deg muligheten til å gjennomgå hvordan de yter, deres nåværende status og et komplett utvalg av sentrale operasjonelle data. Videre sikrer litium-ion batteriteknologi langvarig drift. Denne teknologien gjør batteriene mer bærekraftige og effektive, som reduserer de totale kostnadene.

 
Enhet
Stk
Spenning
24 V
Vaskebredde
47,5 cm
Vaskeløsningstank
9,8 l
Skittenvannstank
11 l
Batteri
24 V
Type batteri
Li-ion
Kjøretid per ladetime
90 min
Rengjøring pr time
465 – 650 m2/time
Dimensjoner L x B x H
47,5 x 47,5 x 70 cm

Last ned produktark
 

Deep Blue Baby Orca

DeepBlue AI innendørs gulvvvaskemaskin Baby Orca er designet for å rengjøre harde gulvteksturer (keramikk, marmor, epoksygulv osv.) i stor skala med flere rengjøringsmoduser. 

Baby Orca er utstyrt med en stor 60L vanntank og 80Ah batteri, som støtter opptil 5 arbeidstimer for en enkelt oppgave. 

Ergonomisk utformet for enkel betjening og håndtering. 

Enheten er også utstyrt med egenutviklet SLAM teknologi som lar Baby Orca tilpasse ulike arbeidssituasjoner. Den oppgraderte One-button Modusen gjør at renholdere sparer mye tid og arbeid. 

 

Spesifikasjoner:


Last ned brosjyre
 

Winnie Vindusvaskerobot

Med Winnie vindusvaskerobot trenger du ikke lenger å streve med å få vinduene dine skinnende rene.

Denne avanserte roboten gir deg enestående rengjøringsresultater takket være sin innovative design og intelligente funksjoner.

Les mer / Bestill
 

Winnie Pro Vindusvaskerobot

En universalrobot til rengjøring av vinduer i kontorer, hjem og fritidsboliger.

Sikrer perfekt rengjøring av glassflater.

Når fram til områder av vinduet som du ellers måtte brukt gardintrapp eller stige for å komme til.

Les mer / Bestill